Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Pajtić i Ješić "Najevropljani"

Na sinoć održanoj svečanoj ceremoniji "Evropsko veče u Beogradu", predsedniku Vlade Vojvodine Bojanu Pajtiću dodeljeno je priznanje "Najevropljanin 2011".

Po 2.000 evra pomoći izbeglicama u Novom Sadu

Više od stotinu izbeglih osoba iz Hrvatske i BiH potpisalo je danas ugovore prema kojima će dobiti po 2.000 evra pomoći za počinjanje malog biznisa ili za zasnivanje poljoprivredne proizvodnje na području Novog Sada.

Početak pregovora za ulaganje u TE-TO

Generalni direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Dragomir Marković izjavio je danas da bi uskoro trebalo da počne rekonstrukcija i izgradnja postrojenja Termoelektrane-toplane (TE-TO) Novi Sad, vredna 320 miliona evra.

Mural u Gimnazijskoj neće biti prekrečen

Mural koji se nalazi na jednoj fasadi u centru grada u blizini Saborne crkve neće biti prekrečen, iako su oko objekta na kojem se on nalazi postavljene skele, poručuju za radio 021 iz JP „Poslovni prostor“. „Javno preduzeće „Poslovni prostor“, će u okviru radova izvršiti obnovu fasade na pomenutom objektu, ali bočni zid na kojem se nalazi naslikan mural neće pretrpeti nikakve izmene kojima bi se narušila umetnička vrednost murala“, rekla je direktorka JP Poslovni prostor, Gordana Mogić i dodala da će se sanirati sva oštećenja na bočnom zidu kako bi se mural u potpunosti zaštitio. Radovi na ovoj građevini su deo projekta rekonstrukcije fasada na objektima od interesa za lokalnu samoupravu, koji sprovodi „Poslovni ProstoMural koji se nalazi na jednoj fasadi u centru grada u blizini Saborne crkve neće biti prekrečen, iako su oko objekta na kojem se on nalazi postavljene skele, poručuju za radio 021 iz JP „Poslovni prostor“. „Javno preduzeće „Poslovni prostor“, će u okviru radova izvršiti obnovu fasade na pomenutom objektu, ali bočni zid na kojem se nalazi naslikan mural neće pretrpeti nikakve izmene kojima bi se narušila umetnička vrednost murala“, rekla je direktorka JP Poslovni prostor, Gordana Mogić i dodala da će se sanirati sva oštećenja na bočnom zidu kako bi se mural u potpunosti zaštitio. Radovi na ovoj građevini su deo projekta rekonstrukcije fasada na objektima od interesa za lokalnu samoupravu, koji sprovodi „Poslovni Prostor“. Mural koji se nalazi na jednoj fasadi u centru grada u blizini Saborne crkve neće biti prekrečen, iako su oko objekta na kojem se on nalazi postavljene skele, rekli su za Radio 021 u "Poslovnom prostoru".

FKV: Rezervisti i omladinci spremni za prvi tim

Štoperski tandem Vojvodine u sutrašnjem duelu sa Javorom u odsustvu suspendovanih Mojsova i Trajkovića činiće Milovan Milović i Vladimir Kovačević, dok će šansu sa klupe čekati omladinci iz škole crveno-belih.